IVECO Trakker 410 EEV Platform Kamyon



















































Düşük fiyattan ekipman satın almaya karar verirseniz gerçek satıcı ile iletişime geçtiğinizden emin olun. Ekipmanın sahibi hakkında bulabildiğiniz kadar çok bilgi edinmeye çalışın. Hile yapmanın bir yolu da kendinizi gerçek bir şirket olarak göstermektir. Şüpheye düşmeniz halinde, geribildirim formu üzerinden ek kontrol yapmamız için bizi bilgilendirin.
Bir satın alma yapmaya karar vermeden önce seçtiğiniz ekipmanın ortalama fiyatını anlamak için çeşitli satış tekliflerini dikkatli bir şekilde inceleyin. Beğendiğiniz teklifin fiyatı benzerlerinden çok daha düşükse biraz düşünün. Önemli bir fiyat farkı gizlenen kusurların veya satıcının dolandırıcılık yapma çabasının bir göstergesi olabilir.
Benzer ekipman için ortalama fiyattan çok farklı fiyattaki bir ürünü satın almayın.
Şüpheli güvencelere ve ön ödemeli ürünlere onay vermeyin. Şüpheye düşmeniz halinde, ayrıntıları netleştirmekten çekinmeyin, ilave fotoğraflar ve ekipmanın belgelerini isteyin, belgelerin orijinalliğini kontrol edin, soru sorun.
En yaygın dolandırıcılık biçimi. Hileci satıcılar bir ekipmanı satın alma hakkınızı “ayırtmak” için belirli bir miktar peşin ödeme talep edebilir. Böylelikle dolandırıcılar yüksek miktarda para toplayıp ortadan kaybolabilirler, bir daha iletişime geçemezsiniz.
- Ön ödemenin karta transferi
- İletişim sırasında satıcı şüphe uyandırıyorsa para transferi işlemini doğrulayan belgeler olmadan peşin ödeme yapmayın.
- “Emanetçi” hesabına transfer
- Bu tür bir istek sizi harekete geçirmelidir, büyük ihtimalle bir dolandırıcı ile iletişim kuruyorsunuz.
- Benzer isimdeki bir şirket hesabına transfer
- Dikkatli olun, dolandırıcılar, adda küçük değişiklikler yaparak kendilerini iyi bilinen şirketler gibi göstermeye çalışabilir. Şirket adı şüpheliyse para transferi yapmayın.
- Gerçek bir şirketin faturasına kendi bilgilerini yerleştirme
- Bir transfer gerçekleştirmeden önce, belirtilen detayların doğru olduğundan ve belirtilen şirketle ilişkili olduğundan emin olun.
Satıcı iletişim bilgileri






IVECO TRAKKER 8x4
400tyś km
sprowadzony od pierwszego właściciela
wzorowy stan techniczny
2010rok
silnik 410 koni
żadnych zgrzytów synchronizatorów)
blokady tylnych mostów
ogumienie 13R22.5
60% 70% 90% 70%
hamulce przód nowe
świeżo po remoncie
auto doinwestowane
bardzo zadbane
zabudowa platforma o długość 6.50m
oświetlenie robocze
prowadnica do przypięcia plandeki
plandeka do przykrycia towaru
HDS
PALFINGER PK15500 Performance
rotor
zawiesie
mały przebieg hds
540godzin
podpory hydrauliczne
chwytak do palet
kabina dzienna ACTIVE DAY
dwie skrzynki narzędziowe
skrzynki na podstawki
ogólnie auto we wzorowym stanie
bez żadnych luzów
wycieków itp
podana cena za pojazd
możliwość dokupienia przyczepy z ostatniego zdjęcia
platforma tandem. 7.20m. z roku 2015
Podana cena eksport
W kraju plus dwadzieścia trzy procent
Faktura VAT
Pierwszy właściciel
Bezwypadkowy
Serwisowany w ASO
platforma 8x4