MAN TGS 26 320 Vidanjör









































Düşük fiyattan ekipman satın almaya karar verirseniz gerçek satıcı ile iletişime geçtiğinizden emin olun. Ekipmanın sahibi hakkında bulabildiğiniz kadar çok bilgi edinmeye çalışın. Hile yapmanın bir yolu da kendinizi gerçek bir şirket olarak göstermektir. Şüpheye düşmeniz halinde, geribildirim formu üzerinden ek kontrol yapmamız için bizi bilgilendirin.
Bir satın alma yapmaya karar vermeden önce seçtiğiniz ekipmanın ortalama fiyatını anlamak için çeşitli satış tekliflerini dikkatli bir şekilde inceleyin. Beğendiğiniz teklifin fiyatı benzerlerinden çok daha düşükse biraz düşünün. Önemli bir fiyat farkı gizlenen kusurların veya satıcının dolandırıcılık yapma çabasının bir göstergesi olabilir.
Benzer ekipman için ortalama fiyattan çok farklı fiyattaki bir ürünü satın almayın.
Şüpheli güvencelere ve ön ödemeli ürünlere onay vermeyin. Şüpheye düşmeniz halinde, ayrıntıları netleştirmekten çekinmeyin, ilave fotoğraflar ve ekipmanın belgelerini isteyin, belgelerin orijinalliğini kontrol edin, soru sorun.
En yaygın dolandırıcılık biçimi. Hileci satıcılar bir ekipmanı satın alma hakkınızı “ayırtmak” için belirli bir miktar peşin ödeme talep edebilir. Böylelikle dolandırıcılar yüksek miktarda para toplayıp ortadan kaybolabilirler, bir daha iletişime geçemezsiniz.
- Ön ödemenin karta transferi
- İletişim sırasında satıcı şüphe uyandırıyorsa para transferi işlemini doğrulayan belgeler olmadan peşin ödeme yapmayın.
- “Emanetçi” hesabına transfer
- Bu tür bir istek sizi harekete geçirmelidir, büyük ihtimalle bir dolandırıcı ile iletişim kuruyorsunuz.
- Benzer isimdeki bir şirket hesabına transfer
- Dikkatli olun, dolandırıcılar, adda küçük değişiklikler yaparak kendilerini iyi bilinen şirketler gibi göstermeye çalışabilir. Şirket adı şüpheliyse para transferi yapmayın.
- Gerçek bir şirketin faturasına kendi bilgilerini yerleştirme
- Bir transfer gerçekleştirmeden önce, belirtilen detayların doğru olduğundan ve belirtilen şirketle ilişkili olduğundan emin olun.
Satıcı iletişim bilgileri



MAN TGS 26 320
Rok 10/2014
udokumentowany książka serwisowa
Sprowadzony
Nowa Beczka 20500 l
Kabina dzienna
Oś tylna skrętna i podwieszana
Elekryczne szyby i lusterka
Przód poduszka
Tył poduszka
Stan techniczny i wizualny ładny
Mam w ofercie inne marki modele
ZACHĘCAM DO ZAPOZNANIA SIĘ ZE WSZYSTKIMI NASZYMI OFERTAMI. W SPRZEDAŻY DOSTĘPNE RÓWNIEŻ TAŃSZE OFERTY
Auto można skontrolować w dowolnym serwisie
Po uzgodnieniu możemy wymienić filtry,oleje i płyny
Każde auto jesteśmy w stanie przerobić pod Twoje potrzeby
Wybierz model a my zmienimy rozstaw osi oraz zamontujemy kompletny nowy hakowiec
beczkę asenizacyjną
wywrotkę
lawetę
Kredytujemy i leasingujemy auta z każdego rocznika
Procedura pełna i uproszczona
Ratę dopasujemy do potrzeb każdego Klienta
Jeżeli auto Ci nie odpowiada zobacz co mamy na stronie zadzwoń Cena 249000+vat
Zapraszam