Açık Artırmadan Satılık KIA Picanto Otomobil























Düşük fiyattan ekipman satın almaya karar verirseniz gerçek satıcı ile iletişime geçtiğinizden emin olun. Ekipmanın sahibi hakkında bulabildiğiniz kadar çok bilgi edinmeye çalışın. Hile yapmanın bir yolu da kendinizi gerçek bir şirket olarak göstermektir. Şüpheye düşmeniz halinde, geribildirim formu üzerinden ek kontrol yapmamız için bizi bilgilendirin.
Bir satın alma yapmaya karar vermeden önce seçtiğiniz ekipmanın ortalama fiyatını anlamak için çeşitli satış tekliflerini dikkatli bir şekilde inceleyin. Beğendiğiniz teklifin fiyatı benzerlerinden çok daha düşükse biraz düşünün. Önemli bir fiyat farkı gizlenen kusurların veya satıcının dolandırıcılık yapma çabasının bir göstergesi olabilir.
Benzer ekipman için ortalama fiyattan çok farklı fiyattaki bir ürünü satın almayın.
Şüpheli güvencelere ve ön ödemeli ürünlere onay vermeyin. Şüpheye düşmeniz halinde, ayrıntıları netleştirmekten çekinmeyin, ilave fotoğraflar ve ekipmanın belgelerini isteyin, belgelerin orijinalliğini kontrol edin, soru sorun.
En yaygın dolandırıcılık biçimi. Hileci satıcılar bir ekipmanı satın alma hakkınızı “ayırtmak” için belirli bir miktar peşin ödeme talep edebilir. Böylelikle dolandırıcılar yüksek miktarda para toplayıp ortadan kaybolabilirler, bir daha iletişime geçemezsiniz.
- Ön ödemenin karta transferi
- İletişim sırasında satıcı şüphe uyandırıyorsa para transferi işlemini doğrulayan belgeler olmadan peşin ödeme yapmayın.
- “Emanetçi” hesabına transfer
- Bu tür bir istek sizi harekete geçirmelidir, büyük ihtimalle bir dolandırıcı ile iletişim kuruyorsunuz.
- Benzer isimdeki bir şirket hesabına transfer
- Dikkatli olun, dolandırıcılar, adda küçük değişiklikler yaparak kendilerini iyi bilinen şirketler gibi göstermeye çalışabilir. Şirket adı şüpheliyse para transferi yapmayın.
- Gerçek bir şirketin faturasına kendi bilgilerini yerleştirme
- Bir transfer gerçekleştirmeden önce, belirtilen detayların doğru olduğundan ve belirtilen şirketle ilişkili olduğundan emin olun.
Satıcı iletişim bilgileri




















Stenskott vindruta utanför synfält. Flertal stenskott, dörruppslag och repor
INTERIOR:
Invändigt flertal repor, fläckar och märken. Klädsel ytligt slitage fram vänster.
TECHNOLOGY AND EQUIPMENT:
Torkarblad bak utslitet.
Previous owners: 2
License number: AHE93R
Manufacture month: styczeń 2019
Service history: Service utförd vid följande mil: 1868, 3115, 5255, 6858, 8296, 9805 mil, senast 2025-10-09
Service book: Yes
Number of keys: 2
Textile: Full leather
New car warranty: 2026-04-11 / 150 000 km (this information has not been checked, for a definitive answer please contact an authorized workshop)
Collision warranty: Not examined
Tax fee (yearly): 492 SEK
CO2-emission (petrol): 117 g/km
Tax weight: 1 100 kg
Sold in sweden: Yes
Exportable: Yes
Deductible VAT: No
2019
Antiskid
A system that detects if the car is skidding. By braking individual wheels
it stabilizes the car and prevents skidding
also known as ESP
Autobrake
Automatic braking at lower speeds for oncoming vehicles and obstacles in front of the car (City Safety)
AUX input
Stereo connection of mobile device
Rear view camera
Camera that makes reversing easier
Bluetooth
Wireless connection to mobile devices
Rear electric windows
Electronic rear window lifts
Front electric windows
Electronic front window lift
Electrically folding rear-view mirrors
Mirrors that fold in automatically when the car is locked or manually via button
Electronically adjustable side mirrors
Remote control lock
Allows you to remotely lock and unlock your car
Rear Isofix
Fastening system for child seats according to international standard
also known as Isofix
Rear parking sensors
Rear bumper sensors to warn of obstacles behind the car
Radio player
Steering wheel heating
Heated steering wheel
Front seat heating
Different levels of heating in the front seats
set via a button
Disengageable passenger airbag
Possibility to switch the airbag on and off on the passenger side
USB input
Connecting a mobile device via USB connector
Air conditioning without the possibility of automatic temperature adjustment
Solid