» TOV "Promeksa"

TOV "Promeksa"

Iletişim TOV "Promeksa"
Patrick
+33 6 3 ... gösteri telefon numarası +33 6 37 51 20 75
Dima
+380 67 ... gösteri telefon numarası +380 67 362 2298
Fransa, Auvergne-Rhone-Alpes, 07170, lavilledieu
Satıcının yerel saati: 19:10 (CEST)
Ukrayna, Kiev ve bölgesi, Kiev
Satıcının yerel saati: 20:10 (EEST)
Fildişi Sahili, abidjan
Satıcının yerel saati: 17:10 (GMT)
Satışta: 14 tane
Dealer on Autoline for more than 3 years
Mesaj gönder
Sıralama: ilan tarihine göre
Yıl Güç Km Fiyat
kamyon hidrolift
süspansiyon - makas/makas
12/1995 540000 km 5.500 €≈ 6.500 $
≈ 23.809 ₺
Fransa, lavilledieu
yarı römork konteynır taşıyıcı
süspansiyon - pnömatik/pnömatik
04/1992 2.500 €≈ 2.955 $
≈ 10.822 ₺
Fransa, lavilledieu
tır
süspansiyon - makas/pnömatik
11/2007 450 bg 456000 km 9.500 €≈ 11.227 $
≈ 41.125 ₺
Fransa, lavilledieu
yarı römork lowbed treyler
süspansiyon - pnömatik/pnömatik
12/1998 16.500 €≈ 19.500 $
≈ 71.427 ₺
Fransa, lavilledieu
yarı römork lowbed treyler
süspansiyon - makas/pnömatik
05/1989 10.500 €≈ 12.409 $
≈ 45.453 ₺
Fransa, lavilledieu
damperli kamyon
V=20 m³
06/1980 4.500 €≈ 5.318 $
≈ 19.480 ₺
Fransa, lavilledieu
yarı römork damperli kamyon
V=25 m³, süspansiyon - makas/makas
1993 3.200 €≈ 3.782 $
≈ 13.852 ₺
Fransa, lavilledieu
tekerlekli traktör
2.400 €≈ 2.836 $
≈ 10.389 ₺
Fransa, lavilledieu
konteyner yükleyici
2.500 €≈ 2.955 $
≈ 10.822 ₺
Fransa, lavilledieu
forklift
yük kapasitesi5000 kg
2000 anlaşmalı
Fransa, lavilledieu
forklift
1997 1.500 €≈ 1.773 $
≈ 6.493 ₺
Fransa, lavilledieu
damperli kamyon
benne 10x4
11/1996 430 bg 42000 km 18.500 €≈ 21.863 $
≈ 80.085 ₺
Fransa, lavilledieu
Üretim tarihi - 2005
anlaşmalı
Fransa, lavilledieu
yarı römork konteynır taşıyıcı
süspansiyon - pnömatik/pnömatik
1997 3.500 €≈ 4.136 $
≈ 15.151 ₺
Fransa, lavilledieu
Favoriler : 0