Autoline » FABO Stone Crusher Machines & Concrete Batching Plants Manufacturing Company

FABO Stone Crusher Machines & Concrete Batching Plants Manufacturing Company

Hakkımızda
Harita
Fabo Makina İmalat Pazarlama San. ve Ltd. Şti. 2003 yılında İzmir’de, 2000 m2 kapalı 2000 m2 açık, toplamda 4000 m2’lik bir alana kurulmuştur.Fabo Makina’nın kalitesi kuruluş hikâyesi ile kanıtlanmıştır. Fabo Makina’ın ürettiği ürünlerin arkasında, yıllarca, Kırma eleme ve Beton Santrali üretimi yapan birçok firmada çalışmış, büyük tecrübe detaylar edinmiş, profesyonel bir ekibin imzası vardır. Kırma eleme ve beton santrali üretiminde yıllarca emek vermiş ustalar, güçlerini birleştirip, Fabo Makina’yı oluşturdular.

Fabo Makina 2010 Yılında İzmir Yazıbaşı Sanayi Sitesinde 5000 m2 kapalı 2000 m2 açık, toplamda 7000 m2'lik yenilen fabrikasını inşaa edip hizmetlerine şuanki mevcut fabrikamızda devam etmektedir.Fabo Makina Taş Kırma Eleme Tesisleri ve Beton Santrallerinde sorunsuz şantiye sahası sağlamak adına sürekli AR-GE çalışmalarına devam edip ürünlerini her geçen gün daha çok geliştirmektedir.

Başta Türkiye olmak üzere, Dünyanın birçok ülkesine Kırma Eleme, Yıkama Eleme ve Beton Santrali ihracatı yapmaktadır.
Yüksek kalite, uygun fiyat, ergonomik tasarım ve yılların vermiş olduğu tecrübenin getirdiği başarı, Fabo Makina ’yı zirveye taşıyarak, dünya markası haline getirmiştir.

Kırma Eleme ve Beton Santrali ürünlerimiz, CE ve ISO 9002: 2010 standartlarında olup, yüksek mühendislik teknolojisi ile donatılmıştır.

Fabo Makina, Satış öncesi ve Sonrası, müşterilerine, en uygun şartlarda uygun ekipman önermeyi, ekipmanların uyum içerisinde çalışmasını, her türlü servis ve yedek parça tedariği ile kolay ve pratik çözümler sunmayı taahhüt eder; profesyonel bir ekiple tüm müşterilerine yerinde çözümler sunar.

Fabo Makina, Kırma Eleme ve Beton Santrali üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar.
Fabo Makina’ın değişmez prensipleri daima kalite, servis, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Vizyon :
Kırma Eleme ve Beton Santrali üretiminde, lider, Dünya markası olmak.Daha uygun fiyatlara daha kaliteli tesisler üretmek.

MİSYON
Kaliteden ödün vermeden, çevreye ve topluma saygılı çalışanların mutlu olduğu bir ortamda üretim yapmak ve bu sayede müşteri memnuniyetini de en üst düzeyde tutmak.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Hizmet verdiğimiz müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini her zaman en doğru ve en kaliteli şekilde karşılayarak müşterilerimizin tatmin seviyesini en üst düzeye çıkarmak ve tüm bunları en yüksek verimlilikle gerçekleştirebilmek.

*Sorunsuz şantiye sahası sunmak
*Sektörde aranılan bir firma olmak.
*Müşterilerimizin beklentilerini tam olarak karşılamak.
*Ürünlerimizde, hizmetlerimizde ve sistemimizde kurmuş olduğumuz kalite yönetim sistemini şartlarına uymak ve sürekli Ar-Ge yaparak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak.
*Politikamızı, politikamızda tutarlı olan kalite hedeflerimizi ve kurmuş olduğumuz kalite yönetim sistemimizi sürekli gözden geçirerek iyileşmesini sağlamak.
*Müşteri ihtiyaçlarını zamanında ve istenilen şekilde karşılamak.
*Hızlı ve doğru şekilde hizmet üretebilmek.
*Her zaman güvenilir bir firma olmak.
*Mevcut durumumuzu korumakla yetinmeyip her noktada sürekli iyileşmeyi temel felsefemiz olarak belirlemek.
*Hedeflerimize ulaşabilmenin en kestirme yolu, kararlı bir politika izleyerek, olayların sebep-sonuç ilişkilerini araştırıp, bir ekip çalışması ile başarabileceğimize inanmaktayız.
gizle
Iletişim FABO Stone Crusher Machines & Concrete Batching Plants Manufacturing Company
Stokta: 3399 ilan
3 yıl yıldır Autoline bünyesinde satıcı
Telefon numaraları kontrol edildi
Utku Yılmaz
Utku Yılmaz
Diller: Türkçe, Fransızca, İngilizce
+90 533 015... Göster +90 533 015 28 96
Besim Bekir
Besim Bekir
Diller: Türkçe, Makedonca, Sırpça, İngilizce
+90 533 035... Göster +90 533 035 75 73
Cihan Korkmaz and Mizam Kibaroğlu
Cihan Korkmaz and Mizam Kibaroğlu
Diller: Türkçe, Rusça, İngilizce
+90 543 431... Göster +90 543 431 88 00
Hepsini göster
Türkiye, İZMİR, Yazibasi Mah. 231/1 Sok. No:1 Yazibasi / Torbali
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 16:58 (EEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 21:58 (PST)
Satıcının yerel saati: 16:58 (EEST)
Satıcının yerel saati: 14:58 (CET)
Fildişi Sahili
Satıcının yerel saati: 13:58 (GMT)
Satıcının yerel saati: 14:58 (WAT)
Satıcının yerel saati: 17:58 (+04)
Kuzey Makedonya
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 16:58 (EEST)
Bosna Hersek
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 18:58 (+05)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 16:58 (MSK)
Satıcının yerel saati: 15:58 (EET)
Suudi Arabistan
Satıcının yerel saati: 16:58 (+03)
Satıcının yerel saati: 19:58 (+06)
Satıcının yerel saati: 16:58 (+03)
Satıcının yerel saati: 16:58 (EEST)
Kırgızistan
Satıcının yerel saati: 19:58 (+06)
Yeni Zelanda
Satıcının yerel saati: 01:58 (NZST)
Satıcının yerel saati: 13:58 (+00)
Satıcının yerel saati: 18:58 (+05)
Satıcının yerel saati: 15:58 (EET)
Birleşik Arap Emirlikleri
Satıcının yerel saati: 17:58 (+04)
Satıcının yerel saati: 08:58 (-05)
Satıcının yerel saati: 08:58 (-05)
Satıcının yerel saati: 09:58 (-04)
Satıcının yerel saati: 09:58 (-04)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 13:58 (GMT)
Satıcının yerel saati: 10:58 (-03)
Satıcının yerel saati: 16:58 (EEST)
Satıcının yerel saati: 10:58 (-03)
Satıcının yerel saati: 09:58 (-04)
Satıcının yerel saati: 13:58 (GMT)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Birleşik Krallık
Satıcının yerel saati: 14:58 (BST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Hırvatistan
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 09:58 (EDT)
Satıcının yerel saati: 14:58 (WEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 16:58 (EEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 14:58 (IST)
Satıcının yerel saati: 16:58 (EAT)
Satıcının yerel saati: 17:58 (+04)
Satıcının yerel saati: 14:58 (WAT)
Satıcının yerel saati: 09:58 (EDT)
Satıcının yerel saati: 16:58 (EAT)
Güney Afrika
Satıcının yerel saati: 15:58 (SAST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Türkmenistan
Satıcının yerel saati: 18:58 (+05)
Satıcının yerel saati: 16:58 (EEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Satıcının yerel saati: 15:58 (CEST)
Mesaj gönder
Lütfen telefon numarasını kontrol edin: uluslararası biçime uygun olmalı ve ülke kodunu içermelidir.
captcha
Türkiye, İZMİR, Yazibasi Mah. 231/1 Sok. No:1 Yazibasi / Torbali
Ilanlar FABO Stone Crusher Machines & Concrete Batching Plants Manufacturing Company
Filtre

Arama sonuçları: 3399 ilan

Sırala: Ilan tarihi
Ilan tarihi En ucuzu en üstte En pahalısı en üstte Üretim tarihi - yeni en üstte Üretim tarihi - eski en üstte
Ilan tarihi En ucuzu en üstte En pahalısı en üstte Üretim tarihi - yeni en üstte Üretim tarihi - eski en üstte
yeni FABO FABOMIX COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE beton santrali
4
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Hacim 3 m³
Yıl 2021 Km Güç
Türkiye, İZMİR
yeni FABO  SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 110m3/h Capacity beton santrali
5
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Türkiye, İZMİR
yeni FABO TURBOMIX-110 Mobile Concrete Batching Plant TURBOMİX 110 CE QUAL beton santrali
4
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Hacim 2.2 m³
Yıl 2021 Km Güç 105 kW
Türkiye, İZMİR
yeni FABO POWERMIX-100 STATIONARY CONCRETE BATCHING PLANT beton santrali
18
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Türkiye, İZMİR
yeni FABO SKIP SYSTEM CONCRETE BATCHING PLANT | 60m3/h Capacity beton santrali
10
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Hacim 1 m³
Yıl 2021 Km Güç
Almanya
yeni FABO TURBOMİX 120 NEW DESIGN MOBILE CONCRETE BATCHING PLANT IN ALL CA beton santrali
15
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Almanya
yeni FABO MINIMIX 30 M3/H MOBILE CONCRETE PLANT EASY TRANSPORT beton santrali
18
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Almanya
yeni FABO FABOMIX COMPACT-120 CONCRETE PLANT | CONVEYOR TYPE beton santrali
2
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Almanya
yeni FABO DRY TYPE CONCRETE BATCHING PLANT beton santrali
11
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Almanya
yeni FABO 60m3/h NEW GENERATION MOBILE CONCRETE PLANT beton santrali
7
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Almanya
yeni FABO POWERMIX-60 CONCRETE  PLANT  beton santrali
7
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Almanya
yeni FABO TURBOMIX-60 MOBILE CONCRETE MIXING PLANT beton santrali
11
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Türkiye, İZMİR
yeni FABO TURBOMİX 110 CE QUALITY NEW GENERATION MOBILE CONCRETE MIXING  beton santrali
4
VIDEO
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Türkiye, İZMİR
yeni FABO TURBOMİX 120 NEW DESIGN MOBILE CONCRETE BATCHING PLANT IN ALL CA beton santrali
11
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Beton santrali
Yıl 2021 Km Güç
Türkiye, İZMİR
yeni FABO Installation of asphalt of any capacity mobile and fixed. asfalt plenti
12
Fiyatla ilgili bilgi iste
talep üzerine fiyat
Asfalt plenti
Yıl 2021 Km Güç
Türkiye, İZMİR
1 2 3 227 Sonraki »