» Da Gate Group -Inc.

Da Gate Group -Inc.

Iletişim Da Gate Group -Inc.
+370 67 ... gösteri telefon numarası +370 679 17174
Japonya, Osaka
Satıcının yerel saati: 06:04 (JST)
Hollanda, Drenthe, ROTERDAM
Satıcının yerel saati: 23:04 (CEST)
Litvanya, Klaip?da, KLAIPEDA
Satıcının yerel saati: 00:04 (EEST)
Satışta: 5 tane
Autoline'da Nisan 2016 tarihinden itibaren satıcı
Mesaj gönder
Sıralama: ilan tarihine göre
Yıl Güç Km Fiyat
vinçli kamyon
vinç markası - Tadano AR 2200 M, yük kapasitesi22000 kg
2015 8000 km 350.000 €≈ 391.860 $
≈ 1.398.705 ₺
Litvanya, KLAIPEDA
vinçli kamyon
1998 270.000 €≈ 302.292 $
≈ 1.079.001 ₺
Litvanya, KLAIPEDA
vinçli kamyon
2003 80000 km 170.000 €≈ 190.332 $
≈ 679.371 ₺
Litvanya, KLAIPEDA
vinçli kamyon
vinç markası - Tadano TG-500 E, yük kapasitesi50000 kg
07/2015 5000 km 125.000 €≈ 139.950 $
≈ 499.537 ₺
Litvanya, KLAIPEDA
vinçli kamyon
vinç markası - Tadano, yük kapasitesi80000 kg
2015 21000 km 145.000 €≈ 162.342 $
≈ 579.463 ₺
Litvanya, KLAIPEDA
Favoriler : 0