» OOO Promzapad

OOO Promzapad

Iletişim OOO Promzapad
+7 (911 ... gösteri telefon numarası +7 (911) 460 9376
+7 (401 ... gösteri telefon numarası +7 (4012) 50 93 76
Rusya, Kuzeybatı Federal Bölgesi, Kaliningrad, ul.Turuhanskaya 1A
Rusya, Merkez Federal Bölgesi, Krasnogorsk, MO, Ilinskiy tupik d.9
Belarus,
Satıcının yerel saati: 13:33 (+03)
Ukrayna,
Satıcının yerel saati: 12:33 (EET)
Almanya,
Satıcının yerel saati: 11:33 (CET)
Letonya,
Satıcının yerel saati: 12:33 (EET)
Litvanya,
Satıcının yerel saati: 12:33 (EET)
Polonya,
Satıcının yerel saati: 11:33 (CET)
Estonya,
Satıcının yerel saati: 13:33 (EAT)
Gürcistan,
Satıcının yerel saati: 14:33 (+04)
Romanya,
Satıcının yerel saati: 12:33 (EET)
Satışta: 18 tane
Autoline'da Ekim 2014 tarihinden itibaren satıcı
Mesaj gönder
Sıralama: ilan tarihine göre
Yıl Güç Km Fiyat
kule vinç
bütün ağırlık0 kg
1990 18.184 €≈ 19.428 $
≈ 73.754 ₺
Rusya, Kaliningrad
vinçli kamyon
1989 5600 m/s 67.992 €≈ 72.643 $
≈ 275.776 ₺
Rusya, Kaliningrad
buldozer
2000 10300 m/s 30.043 €≈ 32.098 $
≈ 121.855 ₺
Rusya, Kaliningrad
kereste kamyonu
1994 18.975 €≈ 20.272 $
≈ 76.961 ₺
Rusya, Kaliningrad
vinçli kamyon
1994 52.180 €≈ 55.749 $
≈ 211.642 ₺
Rusya, Kaliningrad
tekerlekli asfalt finişer
1998 4500 m/s 26.090 €≈ 27.875 $
≈ 105.821 ₺
Rusya, Kaliningrad
soğutucu yarı römork
2000 12.650 €≈ 13.515 $
≈ 51.307 ₺
Rusya, Krasnogorsk, MO
vinçli kamyon
2008 6500 km 30.043 €≈ 32.098 $
≈ 121.855 ₺
Rusya, Kaliningrad
vinçli kamyon
2008 18000 km 300.430 €≈ 320.980 $
≈ 1.218.546 ₺
Rusya, Kaliningrad
yol silindiri
bütün ağırlık0 kg
1998 3660 m/s 10.752 €≈ 11.488 $
≈ 43.611 ₺
Rusya, Kaliningrad
vinçli kamyon
2008 10000 km 31.466 €≈ 33.618 $
≈ 127.627 ₺
Rusya, Kaliningrad
kamyon panelvan
yük kapasitesi15000 kg
1995 8.380 €≈ 8.954 $
≈ 33.991 ₺
Rusya, Krasnogorsk, MO
buldozer
1995 29.252 €≈ 31.253 $
≈ 118.648 ₺
Rusya, Kaliningrad
yarı römork lowbed treyler
bütün ağırlık40000 kg
1997 7.890 €≈ 8.430 $
≈ 32.003 ₺
Rusya, Kaliningrad
çöp arabası
yük kapasitesi12800 kg
2002 253 bg 185000 km 18.658 €≈ 19.935 $
≈ 75.678 ₺
Rusya, Kaliningrad
Favoriler: 0 Karşılaştırma : 0